I Wanaka

I Wanaka fick vi möjligheten att kolla på den senaste Hunger Games filmen Mockingjay pt. 1. Och självklart gjorde vi det. Vi fick en egen liten salong för oss själva eftersom vi kom till Wanaka senare än planerat och de som checkade in oss på vårt hostel var helt sjukt sega.

Någonting som vi har märkt här i Nya Zeeland är att ingen som jobbar någonstans känner någon som helst press att servera/hjälpa kunden så fort de kan. Vilket är ganska irriterande för oss som är vana vid att saker ska gå fort och så pass enkelt som möjligt.

Vi kom i alla fall till uttagshimlen på vårt rum, två uttag per säng vilket är ren lyx här! 
 
På vägen till Wanaka sa vår busschaufför att om det var några som kände sig manade att hoppa ner i iskallt glaciärvatten så fanns möjligheten en halvtimme bort, så att hoppa från en liten gångbro som man var tvungen att klättra över och sedan slänga sig ut för att falla i nästan tio meter var helt klart en spontan grej. Vilket jag också gjorde. Och kallt var det. Helt sjukt kallt. Kunde knappt andas när jag kommit upp till ytan och tvungen att simma in till kanten, men det var en kul grej ändå, haha. 
 
(På vägen till Wanaka) 
 
 (Den enda panoramabilden som Sofia inte photobombade)
 
/Madeleine
Vår resa | |
Upp