Queenstown pt 2

Igår, 5/12, gick vi till Fear Factory för att gå igenom ett spökhus. Innan vi gick in fick vi läsa igenom ett par regler och om det var så att man ändrade sig och ville ut skulle man skrika ”Chicken” ett par gånger och sen skulle man få eskort ut.

Det tog oss ca 5 meter och några ynka minuter innan vi, efter ett oväntat händelseförlopp, skrek och sa att vi ville ut.  Dock lyckades vi charma till oss en ny omgång imorgon istället då vi hade lite bråttom till att hinna med liften upp för berget och se solnedgången och kolla utsikten. Så imorgon testar vi på det igen och den här gången kommer jag gå först.

Och idag tog vi oss modet att faktiskt gå in igen, men denna gången lyckades jag övertala ett par som stod utanför att de skulle följa med oss in för att det var bättre att gå flera. And so they did. Jag fick nitlotten och därmed även gå sist. Åh, vad kul det var, haha eller inte. Men det var en helt ny upplevelse kan jag lova.  

Vi har även ätit hamburgare på Fergburger, ett hamburgerställe som har blivit känt som världens bästa hamburgare. Och ja, det var väldigt, väldigt gott.

 

/Madeleine 

Vår resa | |
Upp