I Raglan

Idag är vi i Raglan, vilket ligger en bit nedanför Auckland. Det tog oss lite över 3 timmar med utan stopp att ta oss hit. Den här gången åker vi med en stor buss, till skillnad från förra åkturen då vi åkte en liten rutten buss med tre säten totalt på varje rad och man kände vartenda litet gupp var inte sådär jätteuppskattat.

 Här fanns det möjlighet att surfa och kolla solnedgången (för pengar?), men vi valde att inte göra något av detta. Surfa hade varit roligt, men det var inte det bästa vädret och det kostar ganska mycket om vi ska göra varenda liten sak som finns att göra. Här är det dåligt internet, väldigt dåligt internet, pinsamt dåligt internet.

Det vi har kommit fram till är att vägarna som man får köra 100 på skulle varit 70 vägar hemma i Sverige. Så det går ganska fort vissa stunder då man kanske fasar för sitt liv en aning.

 

 

 

/Madeleine

Vår resa | |
#1 - - Anonym:

Men nu blir jag orolig! Kan ni vänligt be chauffören att köra lite saktare? Ååå gumman..

#2 - - Viveka:

Men nu blir jag orolig! Kan ni vänligt be chauffören att köra lite saktare? Ååå gumman..

#3 - - AnnicaLundgren:

Det ser helt underbart ut..... kommer att följa eran resa skall bli kul att läsa och titta på alla underbara fina sol bilder .. här är det grått och dö trist väder ...
kram från familje Lundgren i södertälje

Upp